fbpx

After Us is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Er zijn zo van die indietitels die zeker je aandacht waard zijn. En net als Planet of Lana is ook After Us er daar eentje van.

Verken een surrealistische wereld als Gaia, de geest van leven, in een missie om een troosteloze en gebroken planeet te herstellen door de geesten van dieren tot leven te wekken.

Deze derde-persoons actie-avonturengame combineert platformelementen met puzzelgameplay en de kenmerkende, emotionele verhalende stijl van Piccolo Studio om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Lukt het jou om de duisternis terug te dringen en hoop terug te brengen in de wereld van After Us?
 
Spelers reizen in After Us door verschillende biomen: loop voorzichtig over koorden, hoog boven de woestenij van een stad in verval, navigeer de verraderlijke wateren rond gezonken schepen en ontwijk dodelijke vallen terwijl je vlucht voor het waakzame oog van de Devourers, de logge, met olie bedekte vijanden die er alleen op uit zijn om al het resterende leven te verorberen. Met haar levensstoot-vaardigheid straalt Gaia energie en licht uit om verloren akkers te herstellen, enorme bomen uit de grond te laten schieten en nieuwe paden te ontgrendelen voor haar reis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: