fbpx

F1 Manager 2023 aangekondigd met trailer en lading screenshots

F1 Manager 23

Je hebt mensen die het graag uitleggen, en mensen die graag doen wat ze uitgelegd krijgen. Behoor jij tot die eerste categorie, en heb je iets met Formule 1, dan is dit er misschien eentje voor jou.

Frontier Developments kondigt F1 Manager 2023 aan, het volgende deel in de officieel gelicenseerde Formule 1-managementsimulatieserie, met diepere managementsystemen, meer dramatische races en een nog grotere inzet voor authenticiteit.

Fans kruipen in de rol van een F1 Team Principal op zich te nemen, en moeten alles uit de kast halen om gekozen team naar de top te leiden, waarbij ze elke beslissing zowel op als naast het circuit sturen.

F1 Manager 2023 komt nog dichter bij het FIA Formula One World Championship met het gloednieuwe speltype Race Replay, waarin aspirant-teamleiders belangrijke momenten uit het 23 races tellende seizoen kunnen herschrijven.

Daarnaast kunnen spelers in het terugkerende speltype Carrière genieten van een reeks veelgevraagde nieuwe functies die het sportieve drama bij elke bocht nieuwe dimensies geven.

F1 Manager 2023 lanceert deze zomer op pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: