fbpx

Ook China keurt de Microsoft-overname van Activision Blizzard goed

Boby Kotick Activision Blizzard

Begint de hemel nu helemaal op te klaren voor de overname van Activision Blizzard door Microsoft?

De Chinese State Administration for Market Regulation heeft zijn zegen gegeven over de geplande overname van Activision Blizzard door Microsoft. Dit nieuws komt een dikke week na het groene licht dat de Europese Commissie gaf over deze deal.

Uitstekend nieuws dus voor Microsoft, dat ook al in Brazilië, Chili, Japan, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika groen licht kreeg. Enkel de Britse waakhond ligt dwars met een negatief advies en ook de Amerikaanse Federal Trade Commission houdt het been stijf en spande zelfs al een rechtszaak in tegen Microsoft.

Het blijft dus nagelbijten voor Microsoft en Activision Blizzard.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: