fbpx

Comic Con Brussels 2023: Q&A met Robert Englund

Wie zo oud, of bijna even oud is als ik, die herinnert zich zeker de A Nightmare on Elm Street horrorfilms. De slasher filmserie was van de hand van Wes Craven en was heel populair in de jaren ’80.

In deze filmreeks speelde Robert Englund de rol van Freddy Krueger, een verminkte seriemoordenaar die er niets beter op vond dan ‘s nachts in de dromen van tieners binnen te dringen en hen op bloederige wijze te vermoorden.

Er was immers maar 1 gouden regel in die tijd: wat je ook doet, val niet in slaap… deed je dat wel, dan was het game over… LETTERLIJK!

Je kan trouwens meer Q&A’s bekijken op Razers YouTube-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: