fbpx

Eerste trailer voor Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese

Killers of the Flower Moon

Vanaf 6 oktober kunnen we opnieuw naar de bioscoop voor de nieuwste film van de hand van grootmeester Martin Scorsese: Killers of the Flower Moon.

De film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van David Grann, speelt zich af in het Oklahoma van de jaren ’20. Het verhaal volgt de brutale moorden van leden van het olierijke Osage Nation. Deze criminele feiten staan trouwens beter bekend als de Reign of Terror.

Hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons en Lily Gladstone.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Eerste trailer voor Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese

  1. Vergeet vooral Brendan Fraser niet! Nie goe gekeken hé gasten.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: