fbpx

Check de fantastische story launch trailer van Diablo IV

Diablo IV 4

Wanneer deze tekst geschreven wordt, is het exact nog twee weken wachten tot de release van Diablo 4. Ontwikkelaar Blizzard heeft daarom een uitgebreide trailer vrijgegeven waarin het verhaal centraal staat.

Deze trailer serveert ons wat we van Blizzard gewend zijn: een prachtig ogende trailer boordevol detail. Geen gameplay maar enkel schitterende CGI en bakken vol sfeer.

Diablo 4 verschijnt op 6 juni voor PlayStation- en Xbox-consoles én natuurlijk ook pc. Wie de Deluxe of Ultimate Editions aanschaft, kan al op 2 juni op pad in Sanctuary. Goed om weten: de game ondersteunt cross-play én cross-progressie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: