fbpx

Final Fantasy XVI demo op komst, dit nog voor de release van de game

Final Fantasy XVI 16

De maand juni wordt toch een speciale maand voor mezelf. Naast dat ik 41 jaar oud word, komen er twee games uit waar ik ontzettend hard naar uitkijk. Eén daarvan is Final Fantasy XVI. Voor de release van deze game zouden we nog aan de slag kunnen gaan met een demo versie.

Vanaf 22 juni kunnen we eindelijk beginnen aan een nieuw avontuur in het Final Fantasy epos. Er is echter goed nieuws voor spelers met weinig geduld. Tijdens een preview-evenement in Parijs onthulde producer Naoki Yoshida dat er een gratis demo speelbaar zal zijn.

Het zou mogelijk zijn om de eerste twee uur van de game te spelen, waarin we spelen als Clive in zijn tienerjaren. Wie de demo speelt en later de game aankoopt kan zijn progressie van de demo meenemen naar de full game.

Er is echter nog geen datum beschikbaar wanneer de demo speelbaar zou zijn, maar de kans is redelijk groot dat deze onthult wordt tijdens of na de pre-launch livestream op 11 juni.

Final Fantasy XVI is vanaf 22 juni speelbaar op PlayStation 5. De game zal in het begin enkel speelbaar zijn voor PlayStation. Producer Naoki Yoshida heeft wel al aangegeven dat hij de game ook naar PC wil brengen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: