fbpx

Square Enix geeft op 11 juni een pre-launch livestream van Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI

Onlangs konden we genieten van een geweldige State of Play volledig in het teken van Final Fantasy XVI. Op 11 juni zorgt Square Enix nog voor een pre-launch livestream, waar we hopelijk nog meer fantastisch nieuws mogen aanschouwen.

Via Twitter kondigde Square Enix het pre-launch event aan. Het zal doorgaan op 11 juni 2023 in Los Angeles. Het is niet nodig om een te duur vliegticket te kopen, want gelukkig zal de show ook live te volgen zijn via verschillende streams.

Wat we mogen verwachten op deze pre-launch livestream is voorlopig nog onduidelijk. Misschien kondigen ze een speelbare demo aan, die net voor de release van 22 juni 2023 beschikbaar zal zijn.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: