fbpx

Check meer dan 20 minuten aan nieuwe gameplay van Final Fantasy XVI

De PlayStation State of Play van gisteren stond volledig in het teken van het tonen van nieuwe beelden en informatie van Final Fantasy XVI.

De State of Play liet een aanzienlijke hoeveelheid spectaculaire actie-RPG-gevechten zien. Hoewel het verhaal begint met het volgen van protagonist Clive in zijn twintiger jaren, zal het plot ook periodes van zijn tienerjaren en dertiger jaren verkennen. We kregen een blik op de wereldkaart, verschillende toegankelijkheidsringen en de gevechtsvaardigheden van Clive’s trouwe wolvengezel, Torval.

We kregen ook een blik op Cid’s schuilplaats, een groot hoofdkwartier waar je uitrusting kunt maken, items kunt kopen in een winkel, quests kunt controleren, kunt interageren met bondgenoten en vaardigheden kunt oefenen in een speciale trainingsruimte. Ondanks dat er zoveel getoond werd, werd er gehint dat Square Enix nog veel meer te delen heeft in de toekomst wat betreft verhaalmissies, zijmissies en eindspelinhoud.

Final Fantasy XVI wordt uitgebracht op 22 juni voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: