fbpx

Suicide Squad: Kill The Justice League is uitgesteld tot 2024

Suicide Squad Kill The Justice League

In een verklaring op Twitter bevestigde Rocksteady dat het spel bijna een heel jaar wordt uitgesteld vanaf de oorspronkelijk geplande releasedatum in mei. De vertraging volgt na een teleurstellende voorstelling tijdens de Sony’s State of Play van februari.

“We hebben de moeilijke maar noodzakelijke beslissing genomen om de tijd te nemen om aan het spel te werken en de best mogelijke game-ervaring voor spelers te bieden,” staat er in de verklaring. “We bedanken onze geweldige fans voor de voortdurende steun, geduld en begrip. Er is nog veel meer te delen in de komende maanden en we kijken ernaar uit om jullie volgend jaar in Metropolis te zien.”

Eerder dit jaar beweerde een bron bij Bloomberg dat Warner had besloten om de releasedatum van mei op te schuiven naar de tweede helft van 2023. Naar aanleiding van het rapport zei Giant Bomb-reporter Jeff Grubb dat een betrouwbare bron hem had verteld dat het spel mogelijk pas in 2024 zal uitkomen.

Tijdens een 15-minuten durende presentatie van een PlayStation livestream in februari werd bevestigd dat Suicide Squad een battle pass zal bevatten, waarvan Rocksteady beweerde dat deze alleen cosmetische items zal bevatten. Een internetverbinding zal ook vereist zijn om Suicide Squad solo of via online co-op te spelen.

Suicide Squad: Kill The Justice League komt naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: