fbpx

Zes minuten 4-speler co-op gameplay van Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad Kill The Justice League

Liefhebbers van het betere co-op werk hebben er tijdens de voorbije PlayStation State of Play ongetwijfeld een zakdoekje bijgenomen. Met meer dan zes minuten aan heerlijke gameplay van Suicide Squad: Kill the Justice League begon ook ik alvast te watertanden.

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt ontwikkeld door Rocksteady, de studio die we allemaal kennen van de uitstekende Batman: Arkham-reeks. Hier is er geen ruimte voor de superhelden, maar ligt de focus op de Suicide Squad, een groepje villains die samen toch iets goed willen doen.

Volgens de ontwikkelaar krijgt elk personage zijn eigen unieke kenmerken die er samen voor moeten zorgen dat we een erg vloeiend combatsysteem krijgen dat elk type gamer moet aanspreken.

Verder geeft Rocksteady ons een blik achter de schermen tijdens de ontwikkeling van de game. Dat doen ze via een zeer uitgebreide video die je hieronder kan bekijken:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: