fbpx

Ontmoet de Michaelsons in De Sims 4 Samen Groeien-trailer

Electronic Arts en Maxis hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht voor De Sims 4 Samen Groeien. Dit uitbreidingspakket is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

De trailer biedt een kijkje in het dagelijks leven van de Michaelsons, een familie die in het pittoreske kuststadje San Sequoia woont. Zij krijgen te maken met interessante nieuwe familiedynamieken die geïntroduceerd worden in De Sims 4 Samen Groeien.

Zo kunnen spelers zien wat er gebeurt als een liefhebbende grootouder langskomt om hun nieuwste kleinkind te ontmoeten. Ook krijgen ze te zien hoe de sociale chemie ervoor zorgt dat sommige Sims een klik met elkaar hebben en sommige juist met elkaar botsen. Hoe Sims met deze gevoelens omgaan, bepalen spelers dankzij dit uitbreidingspakket helemaal zelf.

Bij de vele keuzes en mijlpalen waar Sims mee te maken krijgen in De Sims 4 Samen Groeien staat familie centraal. Is het bijvoorbeeld goed als de ouders intrekken? ‘Nee’ zeggen heeft zeker invloed op de onderlinge relatie, terwijl ‘ja’ zeggen het leven thuis een stuk ingewikkelder kan maken. Wat nou als de ouders niet goed kunnen opschieten met de partner? Spelers moeten kiezen tussen chaos veroorzaken of de vrede bewaren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: