fbpx

Hogwarts Legacy 2-ontwikkelaar hint naar een vervolg

Hogwarts Legacy

Het gaat hard voor Hogwarts Legacy 2, heel hard. Zo hard zelfs dat de ontwikkelaars al hinten naar een sequel.

Ben jij ook betoverd door de geweldige sfeer, setting, graphics, open-wereld en gameplay van Hogwarts Legacy? Dan zal je vast blij zijn te vernemen dat het team achter deze magische titel hint naar een vervolg.

Na een fenomenale lancering heeft Warner Bros. Games, bij monde van Warner Bros. Games president David Haddad een vervolg op Hogwarts Legacy zo goed als bevestigd.

De betrokkenheid van de spelers is spectaculair,” zei Haddad. “Vanaf dinsdag (21 februari) hebben spelers 267 miljoen uur in het spel gestoken en 393 miljoen magische planten gekweekt, 242 miljoen toverdranken gebrouwen en 1,25 miljard Duistere Tovenaars verslagen.

Nog belangrijker is dat werd onthuld dat Warner Bros. Hogwarts Legacy ziet als een langetermijnfranchise, wat sterk impliceert dat er in de toekomst meerdere vervolgen kunnen komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: