fbpx

Kijk straks om 22u00 naar de PlayStation State of Play met Suicide Squad: Kill the Justice League en nieuwe PS VR2-games

PlayStation State Of Play

Wie straks live wil ontdekken wat PlayStation de komende maanden allemaal in petto heeft, moet om 23u00 zeker naar de nagelnieuwe PlayStation State of Play kijken.

Hierin gaat Sony onder andere vijf nieuws PS VR2-games tonen die dit jaar nog moeten verschijnen. Da’s slim gezien, want de PlayStation VR2 is vanaf gisteren te koop. Check onze review hier.

Er wordt ook zo’n kwartier de tijd genomen voor een uitgebreide blik op Suicide Squad: Kill the Justice League. Verwacht je aan nieuwe gameplay en een pak nieuwe details over de game.

Of Sony nog een extra verrassing uit de mouw tovert, ontdekken we straks om 22u00 via onderstaande YouTube-video:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: