fbpx

Nvidia en Microsoft slaan handen in elkaar en brengen Xbox pc-games naar GeForce NOW

Techgigant Nvidia heeft bekendgemaakt dat ze een samenwerking met Microsoft zijn aangegaan om Xbox pc-games naar GeForce NOW te brengen.

De game bibliotheek van Xbox pc-games gecombineerd met de supersnelle gamestreaming van GeForce NOW zullen gamers nu nog meer keuzemogelijkheden bieden. Momenteel zijn er reeds meer dan 1500 games te streamen via GeForce NOW en daar zullen binnenkort titels zoals Halo, Minecraft, Elder Scrolls, Call of Duty en Overwatch aan toegevoegd worden.

Momenteel wordt er gewerkt aan de integratie van Xbox pc-games in GeForce NOW, te beginnen met Xbox Game Studios pc-games die beschikbaar zijn via Steam en de Epic Games Store. Meer details over de eerste Microsoft-games die aan GeForce NOW toegevoegd zullen worden, volgen binnenkort.

GeForce NOW is de cloudgebaseerde gamestreamingservice van Nvidia waarmee je realtime gameplay rechtstreeks vanuit de cloud op je laptop, desktop, Mac, Chromebook, SHIELD TV, geselecteerde Samsung- en LG-tv’s, iPhone, iPad en Android-apparaten ontvangt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: