fbpx

Stunlock Studios onthult releasedatum voor V Rising-uitbreiding met cinematic trailer

Stunlock Studios heeft de teaser trailer en website vrijgegeven voor Secrets of Gloomrot, een gratis uitbreiding voor V Rising, die op 17 mei verschijnt.

De update laat spelers Gloomrot verkennen, een nieuwe biome met twee unieke gebieden die in het teken staan van wrede wetenschap. Jaag op het bloed van de briljante krankzinnigen om de kracht van de bliksem te benutten en een nieuw tijdperk van technologie te betreden. En daar laten de ontwikkelaars het niet bij.

Het bouwen van je kasteel zal drastisch worden verbeterd, waardoor meerdere verdiepingen kunnen worden gebouwd, kasteelterritoria kunnen worden geclaimd en er meer manieren zijn om je domein aan te passen. Gevechten zullen diverser zijn met nieuwe wapentypes, een nieuwe spreukschool, en nu kunnen spelers hun spreuken naar wens aanpassen met het juwelensysteem.

De wereld van Vardoran is ook vernieuwd met nieuwe bezienswaardigheden, visuele updates, nieuwe voorwerpen en vijandelijke types. Er zullen ook in totaal 13 extra eindbazen zijn om op te jagen om nieuwe duistere kennis te verkrijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: