fbpx

Total War: Warhammer III – The Forge of the Chaos Dwarfs is nu uit

Goed nieuws voor de fans van de Total War-reeks en het Warhammer-universum. Zij kunnen aan de slag met nieuwe content in Total War: Warhammer III.

Met het Forge of The Chaos Dwarfs Campaign Pack worden de meedogenloze Chaos Dwarfs toegevoegd aan het aanbod rassen waarover je het bevel kunt voeren in Total War: Warhammer III.

Breid uit, exploiteer en domineer de Warhammer-wereld als Astragoth Ironhand, Drazhoath the Ashen en Zhatan the Black, met unieke campagnemethodes, doelstellingen en eenheden die alleen de verdorven geesten van de Chaosdwergen konden smeden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: