fbpx

Warframe-spelers kunnen op 26 april aan de slag met The Duviri Paradox

Warframe

In een ver verleden was ik helemaal verknocht aan de free-to-play online scifi actiegame Warframe. Het was zelfs zo erg dat ik mezelf moest verplichten om er mee te stoppen. Speel jij de game nog altijd dan krijg je er binnenkort extra content bij.

De meest ambitieuze Warframe-update van Digital Extremes breidt de klassieke gameplay uit met nieuwe mechanismen en open-wereldsystemen voor een op Rougelike geïnspireerde tijdlusreis door een van kleur veranderende wereld die voor alle spelers toegankelijk is.

Digital Extremes pakt uit met een cinematic trailer voor The Duviri Paradox, met een vastberaden blik in de verwrongen geest van Dominus Thrax en een voorproefje van de sinistere uitdagingen die de Drifter te wachten staan wanneer hij een nieuwe open wereld betreedt die de tijd omzeilt en grillig is.

Het zou geen echte Warframe update zijn zonder Customizations. De Duviri Paradox voegt een heleboel nieuwe cosmetische verbeteringen toe waarmee spelers hun Warframe-ervaring kunnen aanpassen, waaronder opties voor gezichtshaar en nieuwe Drifter Suits voor de Drifter, door de community bedachte Deluxe Skins voor Baruuk en Wisp, en Voidshell Skins voor Limbo en Mesa.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: