fbpx

Game Of Thrones prequel A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight komt naar HBO

Fan van Game of Thrones én House of the Dragon, én zin in nog meer avonturen in het unieke universum van George R. R. Martin? Zet je dan schrap voor de prequel A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

The Hedge Knight, gebaseerd op George R.R. Martin’s Dunk en Egg boekenreeks, werd officieel bevestigd door WB Discovery op hun “Max” event dat plaatsvond op 12 april.

De serie vertelt het verhaal van Ser Duncan the Tall (Dunk) en een jonge Aegon V Targaryen (Egg). De verhalen in de nieuwe reeks spelen zich 90 jaar voor de gebeurtenissen van A Song of Ice and Fire af.

Een eeuw voor de gebeurtenissen van Game of Thrones zwierven twee onwaarschijnlijke helden door Westeros… een jonge, naïeve maar moedige ridder, Ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg,” lezen we in de aankondiging op via Variety. “In een tijd waarin de Targaryen lijn nog steeds de IJzeren Troon bezit en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit het levende geheugen is verdwenen, wachten grote lotsbestemmingen, machtige vijanden en gevaarlijke heldendaden op deze onwaarschijnlijke en onvergelijkbare vrienden.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: