fbpx

Gundam Evolution Season 4 breidt uit naar nieuwe regio’s

Gundam Evolution, de allereerste free-to-play shooter van de franchise, viert zijn eerste zes maanden met de lancering van gloednieuwe Season 4-content.

Het nieuwe seizoen, getiteld Ballista, biedt een breed scala aan nieuwe content en gameplay-updates. Het spel is nu gratis te spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via STEAM.

Ballista introduceert het Gundam Dynames mobile suit, een behendige sluipschutter met verschillende aanvalsopties voor de korte en lange afstand, die zich in het heetst van de strijd kunnen aanpassen.

De update voegt ook de Headquarters Mode toe, waarin teams van spelers vechten om zones te bezetten of te beschermen die een krachtige kern bevatten die kan worden vernietigd. Teams verdienen punten door de kern te verdedigen of aan te vallen, waarbij het eerste team dat vijf punten verdient de wedstrijd wint.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: