fbpx

Final Fantasy Pixel Remaster-serie nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch

FFVI-pixel-remaster

Goed nieuws voor al wie de Final Fantasy Pixel Remaster-games ook op de Nintendo Switch en PlayStation 4 wil spelen. De zes games zijn vanaf nu verkrijgbaar op die consoles.

Deze Pixel Remaster-serie bevat geremasterde versies van Final Fantasy 1 tot en met Final Fantasy 6. Deze games verschenen eerder al op pc en mobiele apparaten en blijven trouw aan de originele versies met hun unieke retro-design. Maar tegelijkertijd werden er wel een pak quality-of-life upgrades doorgevoerd om ze ook speelbaar te maken in deze tijd.

De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versie van de Final Fantasy Pixel Remaster-series kregen enkele unieke features mee, zoals de optie om te schakelen tussen de originele soundtrack en de nieuwe versie van de muziek, en de keuze in lettertypes. Daarnaast kunnen we de gameplay naar wens aanpassen door bijvoorbeeld willekeurige gevechten aan- of uit- te zetten of XP-multipliers in te stellen tussen 0 en 4.

Naast de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE zijn alle zes de titels in de FINAL FANTASY Pixel Remaster-serie ook apart te koop in de PlayStation Store of Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: