fbpx

Neem dit weekend deel aan de Crash Team Rumble Closed Beta

Crash Team Rumble

Goed nieuws! De Crash Team Rumble Closed Beta begint vandaag, 20 april om 19:00 uur tot en met 24 april om 19:00 uur.

Gamers die op Xbox- of PlayStation-consoles een pre-order plaatsen, kunnen vanaf 19:00 uur vanavond deelnemen aan de exclusieve beta-periode. Ga voor meer informatie en een pre-order naar de officiële Crash Bandicoot-site

In Crash Team Rumble je de controle uit een breed scala aan personages uit het Crash-universum, die elk in een van de drie rollen vallen: Blocker, Booster, of Scorer. Teams maken strategisch gebruik van de verschillende rollen om samen te werken en als eerste het meeste Wumpa-fruit in hun dropzone te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd de dropzone van hun tegenstander verdedigen.

Relic Powers brengen een extra strategisch element in de game. Deze kan je gebruiken om de overhand te krijgen bij het scoren en zo je team naar de overwinning te leiden. Crash Team Rumble bevat cross-platform play, zodat je jezelf geen zorgen moet maken dat je niet met je vrienden met andere consoles kan samenspelen.

Crash Team Rumble verschijnt op 20 juni op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One en je legt €29,99 neer voor de Standard Edition en €39,99 voor de Deluxe Edition.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: