fbpx

Actie en explosies in scifi-avonturenfilm The Creator

Komt er ooit een dag dat de AI het overneemt van de mensheid? Als we zo blijven doorgaan wel vrees ik… Ook in de veelbelovende scifi-avonturenfilm is het jammer genoeg zo ver gekomen. Laat je verrassen door deze knappe trailer!

In een toekomstige oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie wordt Joshua, een geharde ex-special forces agent die treurt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om de Creator op te sporen en te doden, de ongrijpbare architect van geavanceerde AI die een mysterieus wapen heeft ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen… en de mensheid zelf.

Deze film van de director van Rogue One draait vanaf 29 september in de cinema’s.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: