fbpx

Straatkattenspel Stray is onderweg naar Xbox Series X|S en Xbox One

Stray

Een van de meest verrassende avonturenspellen van het voorbije jaar was zonder twijfel Stray. Dit was een timed PlayStation exclusive, ook op pc verschenen trouwens, waarin je in de harige huid van een straatkat kroop en diverse avonturen beleefde in je zoektocht naar je maatjes.

Het ziet er echter naar uit dat die tijdelijke exlusiviteit, die in juli vorig jaar bij de release van de game van start ging, voorbij is, of op zijn einde loopt.

BlueTwelve Studios Stray heeft een ERSB-rating gekregen hebben voor zowel Xbox One als Xbox Series X|S in Europa. Misschien wordt het spel na de zomerhit van 2022 ook wel de zomerhit van 2023.

Check hier onze review van deze geweldige game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: