fbpx

Vanaf 30 mei start Operation Dread Factor in Rainbow Six Siege

Ubisoft en Rainbow Six Siege is een match made in heaven. De tactische first person shooter draait al heel wat jaren mee, en nog steeds met enorm succes. Vanaf 30 mei verwelkomen we een nieuw seizoen, genaamd ‘Operation Dread Factor’.

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe Operator. Deze keer voegt Fenrir tot de rangen van het verdedigende team van Rainbow Six Siege. Hij zal zich bewapenen met de F-NATT dread mine die zal toeslaan op het zicht van de tegenstander, dit met mogelijks dodelijk afloop.

De map Consulate zal een opknapbeurt krijgen en er zullen ook verschillende verbeteringen toegepast worden. Onderaan kunnen jullie een mooi overzicht vinden van verschillende video’s waarin alle belangrijke punten worden uitgelegd.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: