fbpx

Lords of the Fallen komt dit jaar uit, mogelijk op 13 oktober

Dat beweert althans Aggiornamenti Lumia, een insider die vaker betrouwbare informatie deelt over nog onaangekondigde releasedata van games. Hij plaatste een tweet waarin hij de datum noemt, maar verder geen details geeft.

Lords of the Fallen is een soulslike-rpg die vorig jaar tijdens Gamescom werd onthuld. Het is een reboot van de reeks die in 2014 begon met het eerste deel. De ontwikkeling van het vervolg liep echter spaak en daarom werd besloten om een reboot te maken.

De reboot speelt zich duizend jaar na het origineel af en heeft een spelwereld die meer dan vijf keer zo groot is als die van het eerste deel. De wereld bestaat uit twee delen: een voor de levenden en een voor de doden. De game bevat naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, ook online co-op voor twee spelers.

De game wordt gemaakt door HEXWORKS, een studio van CI Games, die ook het origineel uitgaf. Lords of the Fallen staat gepland om later dit jaar uit te komen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: