fbpx

Team Liquid claimt overwinning in prestigieuze WoW Dragonflight Aberrus the Shadowed Crucible RWF

Er kan er maar één de snelste zijn, en dat is voor sommige World of Warcraft-guilds van levensbelang. Een van die topclans is Liquid, en zij behaalden de voorbije dagen een hele prestigieuze overwinning, een topprestatie waar heel wat guilds jaloers op zijn.

Team Liquid is namelijk de winnaar van de Aberrus the Shadowed Crucible RWF. Met slechts een week was Aberrus een van de kortste Race to World First in de recente geschiedenis.

Daarmee staken ze andere guilds zoals Echo en Method de loef af. Als je trouwens eens zotte gameplaybeelden wil bekijken, dan zit je hieronder meer dan goed.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d