fbpx

Avontuurlijke launch trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Wat er ook nog kan gebeuren vandaag speelt allemaal geen rol. Vraag het maar aan de fans van The Legend of Zelda. Zij kunnen vanaf vandaag aan de slag met de opvolger van Breath of the Wild, genaamd Tears of the Kingdom. Van een hoogdag, of mogen we zeggen feestdag, gesproken dus.

Begin een gevaarlijk avontuur om de waarheid te ontdekken over een rampzalige gebeurtenis die het koninkrijk in chaos heeft gestort, en kies je eigen weg door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden hoog daarboven.

Overwin nieuwe gebieden, gevaren en puzzels met je brein en verbeelding. Maak slim gebruik van Links nieuwe vaardigheden om terug te vechten tegen de kwaadaardige krachten die het koninkrijk bedreigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: