fbpx

One Piece Odyssey DLC Reunion of Memories komt op 25 mei

De eerste DLC voor One Piece Odyssey, genaamd Reunion of Memories, neemt spelers terug mee in de wereld van Memoria. Sluit je op 25 mei 2023 aan bij de Straw Hat-crew, die in een nieuw avontuur wordt gevangen door een mysterieus en bekend uitziend meisje, dat een obscure en dreigende kubus in haar hand heeft…

Reunion of Memories zal spelers de mogelijkheid geven om terug te gaan naar avonturen uit hun geliefde One Piece-herinneringen en opnieuw een aantal bekende gezichten te ontmoeten. Mihawk, Perona, Ener maar ook Whitebeard zullen deel uitmaken van de personages die de Straw Hat-crew zal ontmoeten in deze nieuwe reis door de geheugenwereld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: