fbpx

Bekijk de allereerste gameplaybeelden van EA Sports F1 23

F1 23

Wie wordt dit jaar wereldkampioen in de Formule 1? Verstappen (opnieuw) of zijn grote concurrent Leclerq? Jij bepaalt het helemaal zelf en dat in EA Sports F1 23.

Electronic Arts komt naar buiten met de allereerste Deep Dive-video voor EA Sports F1 23, de officiële videogame van het FIA Formula One World Championship.

De Deep Dive-video wordt gepresenteerd door Sky Sports F1-presentator Natalie Pinkham en focust zich op de belangrijkste innovaties in de nieuwe game. Deverbeterde besturing en physics van F1 23 spelen hier, samen met nieuwe Precision Drive controller-technologie, een hoofdrol in.

Precision Drive geeft spelers een verbeterde rijervaring die nog dichter bij de realiteit komt – zowel met een racestuur als met een controller. Ook komen er verschillende features aan bod die nieuw zijn in de game en waar de community om heeft gevraagd, zoals 35% race-afstand en rode vlaggen.

Daarnaast wordt er dieper ingegaan op twee splinternieuwe locaties die direct bij launch beschikbaar zijn in de game: het Las Vegas Street Circuit in Nevada, USA en Losail International Circuit in Doha, Qatar. De video laat gedetailleerd zien hoe deze circuits in F1 23 op een accurate, authentieke manier zijn ontworpen. 

De game verschijnt op 16 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: