fbpx

Ontdek waarom iedereen praat over Stranded: Alien Dawn in accolades trailer

Stranded Alien Dawn

“Stranded: Alien Dawn is een meer dan genietbare sim” schreef onze Jim in zijn review over Stranded: Alien Dawn. En hij is blijkbaar niet de enige, getuige daarvan deze accolades trailer.

Wil je weten waarom Jim dat zegt of waarop hij zich baseerde, dan kan dat uiteraard in zijn review.

Drie weken na het verlaten van early access en de lancering op pc en consoles, geniet Stranded: Alien Dawn van lovende kritieken. Van het kiezen van het ultieme team van overlevenden en het opzetten van een bloeiende basis, tot het vechten tegen aanvallen van buitenaardse wilde dieren, mysterieuze ziektes, extreem weer en meer.

Stranded: Alien Dawn stelt overlevenden centraal in het verhaal en daagt spelers uit om innovatieve strategieën te bedenken om bedreigingen te overwinnen en te leren gedijen op een verbluffende aarde-achtige planeet. Met een schat aan content om in te duiken en meer updates binnenkort, leer wat er nodig is om te overleven tegen alle verwachtingen in.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: