fbpx

Grafische kwaliteit van Redfall vergeleken tussen PC en consoles

Redfall

Het zijn geen plezante tijden voor Arkane Studios, Bethesda en Microsoft. Redfall zou de exclusieve game worden die Microsoft nodig had. Helaas draaide het anders uit. Er is dan ook nog eens het verschil tussen consoles en PC.

Een game die meermaals is uitgesteld, en bij de release ontbreekt nog steeds de performance mode op Xbox Series X|S. Gelukkig is deze wel aanwezig op PC en kan je de game spelen in 60fps, alhoewel dit ook niet loopt zoals het zou moeten.

Twee vriendinnen van me, hadden gisteren de game in co-op geprobeerd en dat zou ook heel wat problemen met zich meebrengen. De host ziet het introductiefilmpje terwijl de andere speler een zwart scherm krijgt. De host ziet het personage van haar medespeler, terwijl de andere speler het personage van de host niet ziet. Je zou willen dat de vampiers uit Redfall je in één ruk leegdrinken, zodat je verlost wordt van het onheil.

Pure Xbox maakte via een mooie vergelijking duidelijk wat de verschillen zijn tussen Microsofts Xbox Series X, Series S en PC. Onze Wolnir toonde zijn milde kant bij het schrijven van zijn eerlijke mening in zijn review van Redfall.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: