fbpx

Trust presenteert nieuwe Ybar gaming muizen

Vroeger kon je enkel gamen met keyboard en muis op pc, maar dat veranderde later met de komst van consoles en controllers. Al zweert de echte pc gamer, volgens mij toch, nog steeds trouw aan een goede gaming muis. Eentje van Trust bijvoorbeeld.

Disclaimer: we hebben de muis niet getest. De info komt uit het persbericht.

In 2022 maakten gamers kennis met een hele nieuwe wereld van gaming muizen met de introductie van de GXT 922 Ybar. Trust biedt gamers nu een upgrade van hun setup met de gloednieuwe Ybar+ en Ybar Wireless gaming muizen. Deze stijlvolle uitbreiding op het huidige Ybar-assortiment biedt nog meer geavanceerde functies voor de beste game-ervaring.
 
De eerste nieuwe toevoeging aan de Ybar-serie van Trust is de GXT 923 Ybar Wireless. Deze muis heeft dezelfde geweldige functies als de GXT 922, waaronder de 7200 DPI-sensor voor de hoogste snelheid en precisie. Daarnaast zorgt de low-latency draadloze verbinding voor vertragingsvrij spelen en volledige bewegingsvrijheid voor gamers om te spelen waar en hoe ze willen. Een oplaadbare batterij met tot 50 uur speeltijd maakt lange gamesessies mogelijk. Doordat er tijdens het opladen doorgespeeld kan worden, hoeft het plezier nooit te stoppen.
 
Binnenkort lanceert Trust ook de GXT 924 Ybar+. De Ybar+ wordt de meest ambitieuze gaming muis van Trust tot nu toe en heeft een hoogwaardige sensor, tot 25.600 DPI, 50G versnelling, 400 IPS tracking snelheid, en een 1000Hz polling rate. Dit biedt de snelheid en precisie om te winnen in zelfs de meest intense gaming situaties. Een premium volledig zwarte of witte afwerking en instelbare RGB LED-verlichting zorgen voor een gestroomlijnd ontwerp, terwijl de zijkanten met textuur ervoor zorgen dat de muis net zo goed aanvoelt als hij eruitziet.

De GXT 924 Ybar+ is verkrijgbaar vanaf juni 2023 voor de adviesprijs van €59,99. De GXT 923 Ybar Wireless is nu verkrijgbaar voor €29,99.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: