fbpx

Fantasy Flight Games introduceert Star Wars: Unlimited, een gloednieuwe Trading Card Game

Gamers die graag een kaartje leggen, of kaartjes verzamelen, en daarbij fan zijn van Star Wars, die moeten deze nieuwe trading card game zeker checken.

Fantasy Flight Games heeft, in samenwerking met Lucasfilm Ltd., de release aangekondigd van Star Wars: Unlimited, een geheel nieuwe Trading Card Game met oneindige mogelijkheden. 

Dit spel bevat iconische helden, schurken, voertuigen en settings uit alle facetten van de legendarische Star Wars-franchise, waaronder films, tv-series, strips, videogames en alles daartussenin. Het spel wordt wereldwijd gelanceerd in 2024.

Star Wars: Unlimited is een snel, dynamisch spel dat zowel makkelijk te leren als strategisch diepgaand is. De ontwikkeling van het spel is al drie jaar gaande. Fans kunnen zich verheugen op een regelmatig releaseschema van drie sets per jaar. Om volledig te integreren in de gehele ervaring is Organized Play vanaf het begin naast het spel ontworpen en zal op dag één van de release gereed zijn.

Van wekelijkse ervaringen op winkelniveau tot wereldwijde grootschalige evenementen, er zal voor gamers van elk niveau iets te beleven zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: