fbpx

Tweede seizoen Halo-serie volledig ingeblikt

Halo TV Series

Het eerste seizoen van de Halo-televisieserie werd niet bepaald goed ontvangen door de fancommunity. Bruno zag vooral veel blabla en weinig boemboem, terwijl Praga nog steeds niet goed is van het feit dat hij geconfronteerd werd met Master Chief zijn blote kont.

Toch kregen we al snel de bevestiging dat er een tweede seizoen gemaakt zou worden. Die productie startte in september van 2022 en de opnames zijn nu volledig afgerond in Budapest, Hongarije.

Dat maakte Pablo Schreiber bekend via zijn Instagram-account. Hij speelt Master Chief in de serie en bedankte in zijn Instagram-post uitvoerig de vele crewleden die meewerkten aan de reeks.

Het tweede seizoen van Halo moet ergens het tweede kwartaal van 2024 verschijnen op Paramount+ en Streamz.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: