fbpx

EA Sports F1 23 is verkrijgbaar vanaf 16 juni 2023

F1 23

Fans van de snelste, duurste en spectaculairste sport ter wereld, en dan heb ik het niet over voetbal natuurlijk, die mogen 16 juni met stip in hun agenda noteren.

EA Sports bevestigt dat F1 2023 op 16 juni in de rekken ligt, en dit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC, via de EA App, Epic Games Store en Steam.

Niet alleen keert de verhalende spelmodus Braking Point terug, maar ook zijn alle teams, coureurs en circuits die tijdens het 2023-seizoen in actie komen aanwezig in het spel, inclusief de Las Vegas Grand Prix en Losail International Circuit in Qatar.

Eerder dit jaar kondigde EA SPORTS een samenwerking aan met tweevoudig kampioen Max Verstappen en werd bekend dat Max het EA SPORTS-logo dit seizoen op de kin van zijn helm heeft staan. Ook is gisteren onthuld dat hij op de cover van de digital-exclusive F1 23 Champions Edition schittert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: