fbpx

Chrono Odyssey toont zich in geweldige gameplay trailer

Wow! Dat is het eerste woord dat in mij opkomt bij het zien van de Gameplay Reveal trailer van Chrono Odyssey. En ik moet meteen eerlijk toegeven dat het de eerste keer is dat ik iets van deze game verneem. Van een goede eerste indruk gesproken.

In een PlayStation blogpost geeft Samuel Seo, Producer van Chrono Studio Npixel, meer details vrij over de gameplay van Chrono Odyssey.

Chrono Odyssey is een MMORPG die zich onderscheidt van andere games in zijn genre door de ongeëvenaarde graphics die ontwikkeld zijn met de Unreal Engine 5. De game speelt zich af in de open wereld van Setera en neemt ons mee naar een steeds veranderende wereld. De landschappen veranderen elk seizoen en omgevingen zien er levensecht uit.

In de game zal je kunnen kiezen uit zes verschillende klassen met name Swordsman, Ranger, Sorcerer, Paladin, Berserker en Assassin. Welke klasse je ook kiest, bereid je voor op epische gevechten met honderden andere spelers waarbij strategie, vaardigheid en teamwork de uitkomst zullen bepalen.

Chrono Odyssey zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Een release datum is voorlopig nog niet gekend maar ik verwacht deze game ten vroegste in 2024. Geniet vooral mee van onderstaande trailer.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: