fbpx

Microsoft maakt meer details over Xbox Games Showcase en Starfield Direct bekend

Noteer 11 juni alvast maar in jullie agenda. Op deze dag zal namelijk de Xbox Games Showcase plaatsvinden. En aansluitend hierop zal de langverwachte Starfield Direct uitgezonden worden.

Via een blogpost laat Microsoft weten dat we heel wat nieuwe verrassingen en primeurs mogen verwachten van de Xbox Games Studios en andere externe studio’s. Iedereen is natuurlijk heel benieuwd welke games er nog allemaal naar Game Pass zullen komen tijdens dit najaar en het voorjaar van 2024.

Tijdens de Starfield Direct uitzending nodigt Bethesda Game Studios ons uit om veel meer te weten te komen over Starfield en zal er veel nieuwe gameplay getoond worden. Ook zullen er interviews met de ontwikkelaars plaatsvinden.

Na de toch wel tegenvallende launch van Redfall rust er ongelooflijk veel druk op de schouders van Starfield. Microsoft kan zich met de release van deze game geen (nieuwe) tegenvaller veroorloven. Xbox-gamers wachten namelijk al lang op een exclusieve AAA-game na een tegenvallend 2022. Ook 2023 bracht tot nu toe niet veel spectaculairs. Het zal dus erop of eronder worden voor Starfield. Hopelijk zorgt deze druk niet voor een nieuw uitstel. De game werd namelijk al twee keer uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game verschijnen op 11 november 2022 maar de release werd uitgesteld tot de eerste helft van 2023. In maart liet Bethesda Game Studios weten dat de release pas zou plaatsvinden op 6 september.

Beide uitzendingen zijn live te volgen via de gebruikelijke kanalen op zondag 11 juni om 19:00 uur Belgische tijd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: