fbpx

Bevestigd: Starfield verschijnt 6 september

Eindelijk hebben we een officiële releasedatum te pakken voor Bethesda’s ruimte-epos Starfield. De game verschijnt, en het is officieel deze keer, op 6 september!

Dat bevestigde Bethesda zelf met onderstaande trailer.

Get ready to embark on an epic journey when Starfield, the first new universe in 25 years from Bethesda Game Studios, launches on September 6, 2023.

We zijn razend benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.