fbpx

Xbox Showcase en Starfield Direct worden op 11 juni uitgezonden

Starfield

Het nieuws kwam gisterenavond letterlijk uit de lucht vallen: het langverwachte Starfield verschijnt op 6 september 2023.

Da’s niet de eerste helft van het jaar zoals ontwikkelaar Bethesda ons eerst had gezegd, maar ze gaan ons in de lente nog wel een lekker zoethoudertje presenteren.

Op 11 juni wordt de Starfield Direct uitgezonden, een presentatie die volledig in het teken gaat staan van een nieuw ruimte-epos. Voor deze uitzending krijgen we nog meer Xbox-games voorgeschoteld in de jaarlijkse Xbox Showcase.

Beide uitzendingen worden uitgezonden in het kader van de E3-beurs die door gaat van 13 tot en met 16 juni in Los Angeles. Ik heb de datum al in het rood aangeduidt in mijn agenda, want dit wil ik niet missen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.