fbpx

“PlayStation 5 Pro in ontwikkeling en verschijnt naar verwachting eind 2024”

PlayStation

Volgens journalist Tom Henderson, die schrijft voor Insider Gaming, is de PlayStation 5 Pro “met honderd procent zekerheid” in ontwikkeling en zal deze in het vierde kwartaal van 2024 uitkomen.

Hoewel Sony het bestaan van een verbeterde versie van de PlayStation 5 nog niet heeft bevestigd, zou de eerste set prototypes binnen de komende maanden worden uitgestuurd naar first-party ontwikkelaars en tegen het einde van het jaar ook beschikbaar zijn voor third-party ontwikkelaars.

Insider Gaming meldt ook andere hardware die in ontwikkeling zou zijn bij Sony. Er wordt gesproken over een PlayStation 5 met loskoppelbare diskdrive die in september van dit jaar zou uitkomen, de Q Lite-streaminghandheld die eind dit jaar zou verschijnen en draadloze oordopjes voor de console die voor het einde van het fiscale jaar zouden moeten uitkomen. Project Leonardo, de eerder aangekondigde PlayStation 5-controller die meer toegankelijkheidsopties biedt, zou ook later dit jaar moeten verschijnen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: