fbpx

Platformer Convergence: A League of Legends Story verschijnt deze maand

Convergence A League of Legends Story

Convergence is het derde deel in Riot Forge’s A League of Legends Story-serie, waarin bekende personages uit Riot Games’ zeer populaire moba hun eigen avontuur krijgen.

Convergence: A League of Legends Story is een platformspel met parkour en tijdmanipulatie elementen van ontwikkelaar Double Stallion en Riot Games-uitgeverij Riot Forge.

Tot nu toe heeft de serie een turn-based rpg van ontwikkelaar Airship Syndicate getiteld Ruined King: A League of Legends Story, evenals Choice Provisions’ puzzelspel Hextech Mayhem, en de actie-rpg The Mageseeker van Digital Sun dat vorige maand verscheen. Met Convergence wordt de focus verlegd naar Ekko, een personage uit League of Legends dat van de één naar de andere dimensie kan hoppen en de tijd kan manipuleren.

Convergence: A League of Legends Story zal op 23 mei beschikbaar zijn op PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch en pc. Een vierde League of Legends Story-spel – Song of Nunu, een single-player verhaalavontuur van Rime-ontwikkelaar Tequila Softworks – wordt later dit jaar verwacht.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: