fbpx

Atomic Heart krijgt deze zomer zijn eerste DLC

Atomic Heart

Ik heb Atomic Heart uitgespeeld en had wat een dubbel gevoel. Ik vond de wereld en de graphics mooi, de tegenstanders en de gameplay saai, en het verhaal was zeker te pruimen. Wat een fantastisch plottwist op het einde trouwens. Deze zomer is het meer van dat!

Het team achter deze, ik durf dat zeggen, BioShock-achtige shooter, heeft namelijk bevestigd dat we deze zomer op DLC kunnen rekenen.

Daar hoort ook een teaser trailer bij die hint naar enkele nieuwe, nog niet ontdekte, locaties in Facility 3826.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: