fbpx

Showgunners is nu beschikbaar op pc

Good Shepherd Entertainments en Artificers Showgunners, een explosief turn-based strategiespel dat zich afspeelt op een kaskraker reality TV show in een dystopische toekomst, is nu beschikbaar op pc.

In een toekomstige samenleving die wordt verscheurd door extreme inkomensongelijkheid en klimaatverandering, geeft een reality-tv-programma wanhopige deelnemers een kans op roem en fortuin. Maar eerst moeten ze helse hindernisbanen, hinderlagen en uitdagingen overleven tot groot genoegen van de fans.

Dit over-the-top eerbetoon aan actieklassiekers als American Gladiators, RoboCop en The Running Man is vandaag uit op PC via Steam, GOG.com en de Epic Games Store voor €28,99, met een extra lanceringskorting van 10% tot 9 mei op Steam & GOG.com.

Via Steam is er ook een demo beschikbaar trouwens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: