fbpx

The Last Case of Benedict Fox is nu uit op pc en Xbox (Game Pass)

Gamers die meer van speciallekes houden, en niet kicken op games als Redfall of Star Wars Jedi: Survivor, die zullen zich zeker aangetrokken voelen tot The Last Case of Benedict Fox.

In The Last Case of Benedict Fox stap je als de gelijknamige zelfbenoemde detective het gotische Boston binnen om de diepe mauve waas van Limbo te ervaren.

Als Benedict duik je verder de vergetelheid in, op een reis om de waarheid achter een geheimzinnige familietragedie te achterhalen terwijl je beantwoordt aan de grillen van een demon die zijn ziel bezit. Spelers duiken in herinneringen aan de doden door middel van een ijzingwekkend verhaal dat verweven is met gevechten en breinbrekende puzzels.

En als je een Game Pass-abonnement hebt, dan heb je eigenlijk geen enkele reden om deze game niet te proberen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: