fbpx

Krijg een gratis Clone Trooper-skin in Fortnites Star Wars-event

Het zijn hoogdagen voor de Star Wars-fans. Om te beginnen is er de release van Star Wars Jedi: Survivor, op 4 mei is het Star Wars-dag (May the Fourth) én in Fortnite is er een groots Star Wars-event aan de gang.

De focus van dit nieuwe Star Wars-event, want we hebben er wel ondertussen al een paar gehad, ligt op de prequel-trilogie van de Star Wars-saga. Reken hier op heel wat skins, gratis maar vooral betalend, van onder andere Anakin Skywalker, Padme Amidala, Darth Maul, enzovoort.

En ja hoor, het is allemaal wel cool, maar het moe(s)t ook geld kosten. Er is namelijk een mini battle pass, die je 1000 V-Bucks kost, met daarin een gratis Clone Trooper skin. Ga je voor de betalende versie dan krijg je daarbovenop meer Clone Trooper designs en Darth Maul.

Heb je nog V-Bucks op overschot, dan kan je ook nog eens zot doen in de in-game store natuurlijk want ook daar zijn heel wat Star Wars gerelateerde zaken te kopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: