fbpx

Trailer zet troeven van Xbox Game Pass nog eens in de kijker

Xbox Game Pass Samsung Smart TV 2022

Ik ben fan van Xbox Game Pass, absoluut! Voor een klein maandelijks bedrag kan je immers genieten van first party games, EA’s games en een shitload aan zowel indies als third party games. En daar zit ook nog je Xbox Live Gold abonnement in.

Het grote voordeel voor mij? En waarom ik met plezier betaal voor de Ultimate versie? Het feit dat ik heel wat games die ik niet zou kopen, zoals bijvoorbeeld nu Ghostwire: Tokyo of Redfall, toch kan spelen? En dit op pc of console. Of dat ik games zoals The Ascent eens opzet voor een paar uurtjes afleiding. En dan heb ik het nog niet gehad over kleppers als Halo Infinite, Outriders of Forza Horizon.

In deze nieuwe reclamevideo toont Microsoft wat je de komende maanden mag verwachten van Xbox Game Pass. Starfield anyone? Lies of P! Senua’ s Saga: Hellblade 2, en ga zo maar even door.

Met Game Pass Ultimate kan je ook via de cloud spelen op je mobiele toestellen, maar dat is niets voor mij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: