fbpx

Eerste trailer voor Gran Turismo-film

Gran Turismo Movie

Gameverfilmingen van Tomb Raider, Uncharted en een pak andere games dat snappen we nog, zeker qua verhaallijn en actie enzo. Maar een film over een racegame, dat is toch iets speciaal.

Maar als er één racefranchise is die je als speciaal, iconisch en legendarisch kan omschrijven, dan is dat wel Gran Turismo. De game heeft, laat ons eerlijk wezen, de console toch voor een stuk mee op de kaart gezet.

We zijn alvast benieuwd of de film even legendarisch gaat worden. Hieronder alvast een eerste officiële trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: