fbpx

Dit zijn de 5 best verkochte games in België (Week 16 2023)

Ook deze week hebben we voor jullie de top van de 5 best verkochte games in België. Wie staat er deze week op 1? Dat ontdek je hieronder!

Op nummer 1 natuurlijk Dead Island 2, de game die de voorbije week ongetwijfeld het meest tot de verbeelding sprak van menig zombiefan.

Op de tweede plaats (hoe doen ze het toch?) nog steeds Grand Theft Auto V, een game die niet kapot te krijgen is.

Hebben de play offs er iets mee te maken? Feit is dat FIFA 23 nog net het podium haalt met een derde plaats.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: