fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 17 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Voila! Hogwarts Legacy uitgespeeld in 45 uur! Level 34 en House Cup binnengehaald. Tijd voor iets nieuws dus en dat is uiteindelijk toch Ghostwire: Tokyo geworden. Ik stond eerst nog wat te twijfelen, maar eens ik in de game zat was ik verkocht. Hopelijk laat me niet te veel afleiden door de vele nevenmissies want ook hier valt er weer heel veel te beleven in de straten van Tokyo. Bedankt Xbox Game Pass zeg ik dan.

Qua series kijk ik met mijn madam naar Palpito (Netflix) een Colombiaanse thrillerserie over de organenmaffia, en voor mijn eigen plezier zit ik nu halverwege seizoen twee van Lost in Space op Netflix.


MrRolfson

Star Wars Jedi: Survivor gaat moeten wachten tot maandag. Want dit weekend staan er geen games op het programma. Met uitzondering van gezellige boardgames dan, want ik trek er een weekendje tussenuit met vrienden. We gaan Vlaams Brabant verkennen vanuit een gezellige B&B in Schaffen, waar zeker de dankzij Callboys iconische Vlooybergtoren gaan beklimmen.

Of zou ik toch mijn PS5 mee smokkelen?


Jim

Nu Hogwarts Legacy is uitgespeeld en die last van mijn schouders is gevallen kunnen we ons volledig storten op de review van Alien: Stranded Dawn. Een gestrande bemanning moet zien te overleven op een vreemde planeet en tracht een nieuwe gemeenschap op te bouwen. Of me dit gelukt en goed bevallen is lezen jullie snel op deze website!

Samen met mijn vriendin maak ik er zaterdag een dagje van en trekken we de grens over naar Hulst. Een nieuwe mat en nieuwe spullen voor in de living staan op onze radar. S’avonds zit mijn werk er nog niet op want dan ga ik helpen in het restaurant van een kameraad.

Het verlengde weekend is ideaal om weer een nieuwe serie te beginnen. Ditmaal heb ik gekozen voor Rough Diamonds. Een Joodse familie in geldnood die alle mogelijke manieren overweegt om hun reputatie staande te houden. Een aanrader!


High_LordWolnir

Dead Island 2 heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen. Het verlengde weekend zal dan ook gretig gebruikt worden om de straten van Hell-A verder te ontruimen van zombies. De kans is groot dat ik de credits van het scherm laat rollen. Maar niet vooraleer ik zoveel mogelijk side quests en challenges heb voltooid. Looten en slashen was nog nooit zo leuk!

De overige tijd zal verdeeld worden tussen Street Fighter V en Call of Duty: Modern Warfare II. Ik wil namelijk zo goed als mogelijk voorbereid zijn wanneer de release van Street Fighter 6 binnenkort op het programma staat.

Qua series moet ik aan iets nieuws beginnen. Na Fair Trade en Red Light zet ik de Vlaamse series even on hold. Black Lake is momenteel de grootste kanshebber.


auron_sagara

Met het verlengde weekend voor de boeg ga ik op reis naar een Galaxy far far away (mits we op vrijdag de code ontvangen). Ik neem de lightsaber in de hand en zal mijn weekend volledig spenderen met Star Wars Jedi: Survivor. De review komt dus op onze website net na het weekend. Alles zal moeten wijken voor een weekendje samen met Cal Kestis.

Na het bekijken van de ijzersterke reeks The White Lotus en seizoen 3 van The Mandalorian. Zal ik toch nog tussen alle Force perikelen door beginnen aan The Undoing (Streamz). Zou naar het schijnt ook een zeer goede serie moeten zijn, en als ik me nie vergis is dit van HBO.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: